Beskrivning:

Hög kvalitetsnivå oberoende av användningsplats

Bildgalleri:

TÄTA
Tack vare speciellt tätningssystem i form av EPDM-tätningar kan vi garantera mycket hög fönstertäthet. För täta system med icke-öppningsbara fönster använder vi system med luftinsläp som garanterar korrekt luftutbyte i ytrymmen. Ett sådant system förhindrar fukt i rummen.

FUNKTIONELLA
Tekniska parametrar på de material vi använder ger möjlighet att skapa fönster i mest okonventionella former, fönster tillverkade av profilsystem med eller utan värmeisolering. Fönsterbeslag väljs beroende på storlekar och vikten på fönster. Det garanterar flyttande arbete och hög komfort vid användning av fönster WIŚNIOWSKI®.

HELTÄCKANDE
Fönster WIŚNIOWSKI® kan användas i alla anläggningstyper. Det finns många av varianter av fasta och rörliga fönster. Mångfald gör det möjligt att utforma husfasad på mycket individuellt sätt. Vi kan bestämma själva om fönstren ska vara diskreta och osynliga från utsidan eller om de ska ha särskilda former.

SÄKRA
Fönster WIŚNIOWSKI® är anpassade till bygglagens krav som garanterar att deras användning är alldeles säker. Deras konstruktion tillsammans med fönsterbeslag ger möjligheter att justera deras fullständigt öppnande samtidigt som de garanterar säker användning av fönster.

Fönsterprofiler:

ÖPPNINGSBARA aluminiumprofiler

FASTA profiler i aluminium och stål

BRANDSÄKRA i stål och aluminium

Tekniska data:

Användning: fönster med ett eller två blad, fasta fönster avsedda för kontorsbyggnader, offentliga byggnader, affärs- och serviceByggnader, utställningshallar, hoteller, banker, fabriker.

Utrustning:

Karm med nyckel

Fönsterstoppare

Gångjärn

Mekanism för att öppna från golvet

Brett färgurval:

Brett färgurval som möjliggör färganpassning till fasad, elevation eller byggnadens utseende.

Vi erbjuder fönster lackade i RAL -, DECKOR – färger och fanerade med trälika faneer.