Beskrivning:

Modullösningar och fullständig frihet hur ytan ska delas

Bildgalleri:

OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER
Tack vare de nyaste systemteknik erbjuder WIŚNIOWSKI® brett urval av möjligheter att skapa yttre väggar och mellanväggar. Vi gör profilväggar med värmeisolering samt helglasade väggar. Användning av speciella kopplingar tillåter att bygga upp väggar vinklade på valfria sätt och det ger möjlighet att anpassa dem till varje interiör.

ANVÄNDARKOMFORT
Komfortabla aluminiumväggar kännetecknas av enkel hantering och bekvämlighet. Dörrar och fönster som monteras in i väggarna kan utrustas med automatik, som avsevärd stamdard vid användningen. Högkvalitativa beslag och extra utrustning garanterar flyttande arbete av alla rörliga delar som finns inmonterade.

PLATS- OCH RUMSBESPARING
Tack vare användning av speciella dörrar som vik- eller skjutdörrar kan uppnås stor platsbesparing. Blad skjuts parallellt till en en fast vägg och kopplar ihop två rum och gör att de verkar vara större. Vid användning av stora blad får utrymmen extra ljus.

FUNKTIONALITET OCH ESTETIK
Många av tekniska lösningar och brett färgval garanterar obegränsade möjligheter att ordna utrymmet. Till system av aluminium- och stålväggar kan användas ett brett urval av beslag och lämpliga tillbehör som garanterar att väggdelar passar dörrar och fönster som monteras in. Konstruktioner är utrustade med speciella system av tätningar och brickor som garanterar täthet och värmeisolering.

Profiler:

INVÄNDIGA

UTVÄNDIGA

BRANDSÄKRA

Tekniska data:

Användning: Väggar  (dörr med fönster och skyltfönster) är avsedda för kontorsbyggnader, offentliga byggnader, affärs- och serviceanläggningar, utställningslokaler, hotell, bostadshus, idrotts- och sportanläggningar, fabriker.