Idrottstängsel för special utförande

//Idrottstängsel för special utförande
Idrottstängsel för special utförande2018-10-21T13:16:56+00:00

BESKRIVNING

Fullständig säkerhet utan begränsad sikt

BILDGALLERI

PANELTYPER

VEGA 2D/ VEGA 2D Super

VEGA 2D Super Sport

VEGA B

VEGA 2D / VEGA 2D Super

Punktsvetsade paneler av stålstänger med maskdiameter 50 x 200 m
– VEGA D2 horisontell stångdiameter 2 x 6 mm och vertikal 5 mm
– VEGA D2 Super horisontell stångdiameter 2 x 8 mm och vertikal 6 mm

VEGA 2D Super Sport

Punktsvetsade paneler av stålstänger med maskdiameter 100 x 200 m
– VEGA D2 Super Sport horisontall stångdiameter 2 x 8 mm och vertikal 6 mm

VEGA B

Punktsvetsad panel av stålstäger med stångdiameter 5 mm och mått på raka maskar på 50 x 200 mm och på små maskar på 50 x 50 mm.

MONTERINGSSYSTEM

System ALFA S

Paneler hängs upp på monteringsfäste somm finns under varje rad av dubbla horisontella stänger, monteras med tryckbrickor.

TEKNISKA PARAMETRAR

ROSTSKYDD

SOM HÅLLER I FLERA ÅR

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar  WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

EFFEKTIVT SKYDD

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel  kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda  delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE

WISNIOWSKIS förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

FÄRGURVAL

Blå, RAL 5010

Grön, RAL 6005

Grafit, RAL 7016

Grå, RAL 7030

Vit, RAL 9016

Utifrån enskilda kunders behov och ideer som önskar sig hållbart, estetiskt och udda utseende erbjuder vi bred  färgpalett. Vi erbjuder möjlihget att anpassa dörrfäre till fasaden, fönster eller husets övrig ytfinisch.

För kunder som letar efter portar i udda f’ärger har vi erbjudande med pulverlackning med fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.