Industri Panelstängsel

//Industri Panelstängsel
Industri Panelstängsel2018-10-21T15:14:21+00:00

BESKRIVNING

Modernt och hållbart skydd för område

BILDGALLERI

VEGA B, VEGA B LIGHT (MED ÖVERPRESSNING)

Allsidig lösning

Gallerpanel med övertryck VEGA A och VEGA B Light ingår i system av gallerpanelstängsel.

Paneler kan monteras på fyra sorter av stolpar: Gamma – egen, patenterad lösning som utarbetades av WIŚNIOWSKI samt Alfa, Beta och OMEGA.

Panel VEGA B tillverkas av punktsvetsade stålstänger med diameter på 5 mm och panel VEGA B Light av stålstänger med diameter på 4 mm. De används i stor utsträckning vid inhängnad av parker, offentliga byggnader, stormarknader, fabriker, idrottsanläggningar men även av privata fastigheter.

Monteringssystem

SYSTEM ALFA – på stopar med snitt på 60 x 40 mm med monteringshål.

SYSTEM BETA – på stolpar med snitt på 60 x 40 mm med monteringshål.

SYSTEM GAMMA – på stolpar av I-stång med snitt på 65 x 42 mm med monteringshål.

SYSTEM OMEGA – på stolpar med snitt på 60 x 40 mm.

Montering av panel i SYSTEM ALFA  görs med hjälp av fästesatts och rostfria skruvar. Systemet kräver att man gör hål i panelen på ett  lämpligt sätt.

Montering av panel i SYSTEM BETA görs med hjälp av gängade krokar och brytmuttrar. Vid montering av paneler utanför stolparna används kopplingsbitar.

Stolpar i SYSTEM GAMMA tillverkas av dubbel stålplåt. Tack vare speciell utformning av stolparna syns inte panelinfästningar på stolparnas  utsida.
Montering till stolpsidor i SYSTEM OMEGA görs med hjälp av tilldelade klämmor som kopplas ihop med rosrfria skruvar och brytmuttrar.

Sammanställning av höjder

TEKNISKA PARAMETRAR

VEGA 2D

Maximal styvhet och hållbarhet

Panel VEGA 2D tillverkas av punktsvetsade stålstänger med diameter för de vågrätta stänger (dubbla stänger) på 6 mm och 5 mm för de lodrätta.

Panel VEGA 2D Super tillverkas av punktsvetsade stålstänger med diameter för de vågrätta stänger (dubbla stänger) på 8 mm och 6 mm för de lodrätta.

Stängsel av paneler VEGA 2D ochVEGA 2D Super används i stor utsträckning som stängsel runt parker, offentliga byggnader, stormarknader, fabriker, flygplatser, militära och idrottsanläggningar.

Monteringssystem

SYSTEM DELTA 2D – på stolpar med genomskärning på 60 x 40 mm.

SYSTEM SIGMA 2D – på stolpar med genomskärning på 60 x 40 mm.

SYSTEM OMEGA 2D – på stolpar med genomskärning på 60 x 40 mm.

Paneler i SYSTEM DELTA 2D hängs upp på monteringsfäste som finns under varje rad av dubbla horisontella stänger (typ 2D-L) eller med  mindre antal fästev (typ 2D-S) som monteras med hjälp av tryckbrickor.

Paneler i SYSTEM SIGMA 2D hängs upp på monteringsfäste som finns under varje rad av dubbla horisontella stänger som monteras med  hjälp av trycklister.

Montering av SYSTEM OMEGA 2D till stolpsidorna utföres med användning av tilldelade, rektangulära klämmor som kopplas ihop med  rostfria skruvar och brytmuttrar.

Sammanställning av höjder

TEKNISKA PARAMETRAR

ROSTSKYDD

SOM HÅLLER I FLERA ÅR

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar  WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

EFFEKTIVT SKYDD

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel  kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda  delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE

WISNIOWSKIS förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

FÄRGURVAL

Blå, RAL 5010

Grön, RAL 6005

Grafit, RAL 7016

Grå, RAL 7030

Vit, RAL 9016

Utifrån enskilda kunders behov och ideer som önskar sig hållbart, estetiskt och udda utseende erbjuder vi bred  färgpalett. Vi erbjuder möjlihget att anpassa dörrfäre till fasaden, fönster eller husets övrig ytfinisch.

För kunder som letar efter portar i udda f’ärger har vi erbjudande med pulverlackning med fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.