Industri slagportar och grindar

//Industri slagportar och grindar
Industri slagportar och grindar2018-10-21T16:04:22+00:00

BESKRIVNING

BILDGALLERI

RIKLIG EXTRAUTRUSTNING

Skyddsstopp

Regel

Elregel

Fotoceller

Vasa spetsar

Lås i manuell port

Ytmonterat lås

Lås med elkrok

Infällt lås

Justerbart gångjärn

Gångjärn på monteringsplatta

Gångjärn på U-stången

EXEMPEL PÅ IFYLLNADER

Port med två blad med ifyllnad av sluten profil 25 x 25 mm, fastsvetsad till konstruktionen och Grind med fyllnad av sluten profil 25 x 25 mm, fastsvetsad till konstruktionen

Port med tvåblad med ifyllnad av gallerpanel VEGA B fastskruvad till konstruktionen samt Grind med ifyllnad av gallerpanel VEGA B fastskruvad till konstruktionen

Port med tvåblad med ifyllnad av gallerpanel VEGA 2D Super fastskruvad till konstruktionen samt Grind med ifyllnad av gallerpanel VEGA 2D Super fastskruvad till konstruktionen

TYPER AV GÅNGJÄRN

Portar med bred upp till 6 meter i infartsöppningen, portrörelse upp till 90 grader.

Portar med bred över 6 meter i infartsöppningen, portrörelse upp till 90 grader.

För beställning – slagportar med bladrörelse upp till 180 grader.

ROSTSKYDD

SOM HÅLLER I FLERA ÅR

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar  WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

EFFEKTIVT SKYDD

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel  kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda  delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE

WISNIOWSKIS förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

FÄRGURVAL

Blå, RAL 5010

Grön, RAL 6005

Grafit, RAL 7016

Grå, RAL 7030

Vit, RAL 9016

Utifrån enskilda kunders behov och ideer som önskar sig hållbart, estetiskt och udda utseende erbjuder vi bred  färgpalett. Vi erbjuder möjlihget att anpassa dörrfäre till fasaden, fönster eller husets övrig ytfinisch.

För kunder som letar efter portar i udda f’ärger har vi erbjudande med pulverlackning med fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.