sigma-x bommar för industri

BOMMAR SIGMA-X – Användbarhet och extrem kvalitet för krävande tider

Designad och producerad i Portugal, de nya elektromekaniska bommar SIGMA-X lämpar sig bäst i tuffa förhållande vid höga påfrestningar. Distinkt modern design och innovation är vad denna bom representerar. Stålkonstruktionen förhöjer säkerhetsnivån och de avtagbara höljespanelerna ger enkel åtkomst till mekaniska samt elektroniska delarna. Bommens konstruktion gör att ”armen/ stången” enkelt kan monteras på båda sidorna.

SIGMA-X är en teknik för produktion av bommar. Med nästan oändliga möjligheter till att programmera är denna bom mycket universal.

sigma-x bommar med led
Sigma bom bommar av högsta kvalitet
I paketet ingår följande:
  • Motor 24V
  • Styrenhet med inbyggd radiomottagare och möjlighet att programmera upp till 30 fjärrkontroller
  • Justerbar teleskopisk aluminiumram med längd på 2,5-4 m (SIGMA 4); 3,5-6 m (SIGMA 6) med LED RGB ljuslist
  • Uppsättning fotoceller MF30
  • Inbyggd varningslampa LED RGB
  • Skymningssensor som sätter igång bommens LED-belysning
  • 2 fjärrkontroller FALK, 4-kanaler 433,93 MHz med utbytbar kod

Du kan hitta ytterligare information och instruktioner för montage samt programmering på producentens webbplats: tryck här

Bommar användning

SIGMA-X bommar passar till infarter, gränskontroller, parkeringar, industribyggnader, industriområden, privata skogsvägar och mycket mer. Med en fullt automatiserad bom från SIGMA-X behöver du inte oroa dig om funktionalitet och driftsäkerhet, dessa bommar är gjorda att hålla i många år. Bommarna erbjuder även säkerhet tack vare den inbyggda varningslampan och skymningssensorn som sätter igång bommens LED-belysning när ett fordon närmar sig. Med upp till 30 fjärrkontroller kan du och andra behöriga styra enheten på avstånd med ett knapptryck. Allt i ett paket!

Självfallet kan du ställa om bommen med ett knapptryck till manuellt läge om så krävs. SIGMA-X står för stabilitet och elektronisk inbromsning i slutet av öppnings- och stängningscykeln vilket skyddar bommen i sig och mekanismen. Bommarna är tillverkade av rostfritt stål för att klara av de tuffaste klimaten i tiotal år i framtiden. Vägbommar av olika slag är ett effektivt sätt att kontrollera tillträde till en specificerad yta. De används både för frekvent trafikerade parkeringshus och mindre anläggningsplatser.

Synonymer till bom: Stång, spärr, avspärrning, barriär, lås och bom

sigma bommar

BOMMAR MED SNABB LEVERANS TILL BRA PRIS!

Vi på grindspecialisten ser till att uppfylla marknadens behov med automatiserade lösningar inom bommar och annan teknik för fastigheter, företag och industri. Med oss som utför arbetet kan du lita på att saker och ting blir gjort snabbt och i tid. Vi har ett tätt samarbete med våra produktleverantör vilket möjliggör snabba leveranser som sedan resulterar i att arbetet kan påbörjas snabbt.

Letar du efter andra lösningar för industri och företag: kika på vårat övriga sortiment här