V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRIND

Användningsområden: Grinden V-KING är den perfekta lösningen för logistikcentra, hamnar, flygplatser och liknande industriområden. Grinden kombinerar fördelarna hos dubbelbladiga grindar och gågrindar, och ger kontroll över tillträde och trafikflöde.

V-KING industrigrind

HÅLLBAR V-KING-INDUSTRIGRIND MED HÖG HASTIGHET

Hastighet vid öppning/stängning på upp till 1 m/s. Grinden är byggd för kontinuerligt användande, och utrustad med hållbar DAAB-automatik och en avancerad EP 104 kontrollenhet. Grinden är säker, och tillgänglig i enkel- och dubbelbladiga versioner. Skyddad mot rost genom varmförzinkning eller ett Duplex-system: varmförzinkning + polyesterbeläggning.

SÄKER

Som standard har grinden 10 säkerhetslister, två uppsättningar fotoceller och två nödbrytare. Den följer gällande EU-direktiv. Standard PN EN 13241-1 + A1:2012.

FRIBÄRANDE

optymalizacjaGrinden är upphängd på stolpar med hjälp av gångjärn och länkarmar. Den lämnar således inga ytterligare spår på marken mellan grindstolparna.

HÖGHASTIGHET OCH PROBLEMFRI

szybki napedGrinden är utrustad med senaste automatiken från DAAB, vilket tillåter hastigheter på upp till 1 m/s.

ROBUST KONSTRUKTION

sprawnoscDe material och lösningar som använts till grinden tillåter kontinuerligt användande. Med drivenhet för intensivt användande.

MÖNSTER

V-KING industrigrind
V-KING dubbelbladig grind med 25×25 mm hålprofiler som galler
V-KING industrigrind
V-KING enkelbladig högergrind med 25×25 mm hålprofiler som galler
V-KING industrigrind

V-KING dubbelbladig grind med Vega 2D superarmeringsnät

V-KING industrigrind

V-KING enkelbladig högergrind med Vega 2D superarmeringsnät

SKAPA ETT AVANCERAT SYSTEM AV INDUSTRIELL INHÄGNAD

WIŚNIOWSKI-stängslet är en systemlösning som gör det möjligt att skapa ett avancerad skyddsinhägnad. Våra moderna stålstängsel, sektionsfyll-nadsstängsel och gallerpanelstängsel är anpassade för bostadsbyggnation och för industrin. Stängslen ger hållbarhet och hög kvalitet i kombination med elegans och stil. WIŚNIOWSKI erbjuder avancerade lösningar som ger dig sinnesro – särskilt när du behöver hägna in din egendom på sätt som är både säkert och estetiskt tilltalande. Utnyttja hela erbjudandet och skapa ditt eget unika stängsel.

industri slaggrind v-king

Stängselsystem med V-KING dubbelbladig grind
med 25×25 mm hålprofi lsgaller.

industri slaggrind v-king

Stängselsystem med V-KING dubbelbladig grind
med Vega 2D superarmeringsnät

STANDARDFÄRGER

DUPLEX-system

Kombinationen av varmförzinkning med pulverlackering i DUPLEX-systemet säkerställer en förlängd livslängd hos WIŚNIOWSKIs inhägnader. Oavsett väderförhållandena så känner vi oss lugna över att WIŚNIOWSKIs kommer att se bra ut.

Grindarna finns tillgängliga antingen varmförzinkade, eller förzinkade med polyesterbeläggning. Grindarna finns, i standardutförande, tillgängliga i följande färger:
RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005/MAT.

color

TEKNISKA EGENSKAPER

Tekniska egenskaper

Ramen finns svetsad från 60×60 mm hålprofiler, där de enkelbladiga grindarna är upp till 2950 mm breda, de dubbelbladiga upp till 5950. Med 80×80 mm hålprofiler är de enkelbladiga grindarna från 3000 mm breda och de dubbelbladiga från 6000 mm. Bladen viks in, och är länkade med rullager. Länkstänger och stångleder är tillverkade av rostfritt stål. Bladen är försedda med LOCINOX styrkablar i rostfritt stål. Mottagaren och valsen finns installerade i grindens mitt. Grinden finns dubbel- eller enkelbladigt (höger eller vänster) utförande.

Grindstolpe

slup v kingFör enkelbladiga grindar som är upp till 2950 mm breda, och dubbelbladiga grindar upp till 5950 mm så är grindstolparna gjorda av 160×160 mm-balkar. Enkelbladiga grindar över 3000 mm och dubbelbladiga över 6000 mm breda använder sig av 200×200 mm balkar.

GRINDSTOLPENS DIMENSIONER
A B C D
Grindstolpe gjord av 160×160 mm balk 340 240 Ø20
Grindstolpe gjord av 200×200 mm balk 400 300 Ø24

AUTOMATIK

DAAB drivenhet

V-KING-grindar är försedda med specialautomatik tillverkad av DAAB. Hastigheten är på upp till 1 m/s. Syfte: intensivt användande. För dubbelbladiga grindar upp till 7000 mm breda (Sj) och enkelbladiga grindar upp till 3500 mm (Sj) så används en drivenhet av MT-typ. Till dubbelbladiga grindar över 7000 mm (Sj) och enkelbladiga grindar över 3500 mm breda används en drivenhet av MK-typ. Drivenheterna installeras på huvudgrindstolparna. Vridning av bladen utförs med ett system av länkarmar. Kontrollenheten som används är DAABs EP 104-1 eller EP104-2, monterad i en box med IP-rank 65. kontrollenheten kan förses med olika tillval som ökar användares säkerhet både aktivt och passivt.

Alternativt kan drivenheterna också installeras i höljen av rostfritt stål – MT1H eller MK1H.

Motorspel_MT_

DAAB drivenhet – typ MT

Motorspel_MKMA_

DAAB drivenhet – typ MK