GARDEN GRIND OCH GÅGRIND

Den här unika lösningen gör den till ett perfekt alternativ eller komplement till kedjelänkade staket.

grind och gågrind GARDEN

GARDEN GRIND OCH GÅGRIND

GARDEN-systemet inkluderar grindar och gågrindar med en lätt gallerpanelfyllning med en trådtjocklek på 4 [mm] och galler på 50 x 50 [mm].

Satsen innehåller lastbärande stolpar och ett gångjärns- och låsset som möjliggör svängning i flera riktningar. Garantin för korrosionsskydd gäller i 5 år för grindar som är behandlade med pulverlackeringssystemet DUPLEX.

GRIND- ELLER GRINDFYLLNING

Grind- och grindbladet är fyllt med en lätt gallerpanelfyllning med en trådtjocklek på 4 [mm] och galler på 50 x 50 [mm].
Gallerpanelen är fastsvetsad på strukturen.

slaggrind GARDEN

 

GARDEN-grind med dubbelblad – fylld med en gallerpanel på 50 x 50 [mm]

gågrind GATDEN

 

GARDEN-gågrind – fylld med en gallerpanel på 50 x 50 [mm]

FUNKTIONER

vändbarhet

MÅNGSIDIGHET

Satsen innehåller alltid lastbärande stolpar och ett gångjärns- och låsset som möjliggör svängning i flera riktningar.

FUNKTIONALITET

En lätt gallerpanelfyllning gör det möjligt att komplettera de klassiska linjerna i traditionella kedjelänkade staket.

MODULARITET

Grindarna och gågrindarna finns tillgängliga som satser med lastbärande stolpar och ett gångjärns- och låsset. Bladen kan även köpas separat och monteras på befintliga stolpar. Blad med olika bredd kan beställas när en grind med asymmetrisk bladuppdelning krävs.

KORROSIONSBESTÄNDIG

Grindarna och gågrindarna är skyddade mot korrosion genom varmförzinkning eller genom både varmförzinkning och beläggning av polyesterfärg.

SKAPA ETT KOMPLEXT INDUSTRISTÄNGSELSYSTEM

WIŚNIOWSKIs stängsel är systemlösningar. Vi erbjuder moderna stålstängsel, sektionsfyllda stängsel och svetsade ståltrådsnätstängsel både för hem och företag. Våra stängsel ger hög kvalitet och hållbarhet i kombination med elegans och stil. WIŚNIOWSKIs komplexa lösningar ger dig sinnesfrid, speciellt om du måste spärra av dina ägor och försäkra dig om att de är både säkra och visuellt tilltalande. WIŚNIOWSKIs stängsel är bra val både för privatpersoner och industrier. Dra nytta av hela erbjudandet, och skapa ditt eget unika stängsel.

staketsystem GARDEN

STAKETSYSTEM med GARDEN-grind och -gågrind med dubbelblad
– fylld med en gallerpanel på 50 x 50 [mm]

FÄRGER

DUPLEX-system

Kombinationen av varmförzinkning med pulverlackering i DUPLEX-systemet säkerställer en förlängd livslängd hos WIŚNIOWSKIs inhägnader. Oavsett väderförhållandena så känner vi oss lugna över att WIŚNIOWSKIs kommer att se bra ut.

Grindarna finns tillgängliga antingen varmförzinkade, eller förzinkade med polyesterbeläggning. Grindarna finns, i standardutförande, tillgängliga i följande färger:
RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 7040, RAL 8017 RAL 9005/MAT, Varmförzinkad