VIKPORTAR

Vikportar passar bäst på bilsalonger, flygplatser, utställningar och moderna byggnader där stil och elegans blandas med pålitlighet och funktion.

VIKPORTAR – lyxigt visitkort

Vikportar

FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET

Portblad med glassektioner

Portblad med glassektioner – av säkerhetsglas eller polykarbonat garanterar en visuellt lätt konstruktion och bättre insläpp av dagsljus.

Fästen

Fästen – gångjärn som svetsas på dörrbladen och monteringselement för glidrullar och glidvagnar länkar samman olika portblad på ett uthålligt och pålitligt sätt.

Glidskena

Glidskena – porten hänger med glidvagnar på en glidskena som monteras på övre karmen.

Ledningsskena

Ledningsskena – rullar som rör sig i en ledningsskena i golvet stabiliserar och håller porten lodrätt.

Tätningslister

Tätningslister – monteras på blad- och karmkanter.

Borsttätningar

Borsttätningar – nedre bladkanter utrustas med borsttätningar.

VIKPORTAR – med tanke på de mest krävande kunderna

INFORMATION

FÄRGER

color

Utifrån enskilda kunders behov och ideer som önskar sig hållbart, estetiskt och udda utseende erbjuder vi bred färgpalett. Vi erbjuder möjlihget att anpassa dörrfäre till fasaden, fönster eller husets övrig ytfinisch.

För kunder som letar efter portar i udda f’ärger har vi erbjudande med pulverlackning med fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.

Modern fanerteknik gör det möjligt att vi kan få ytor med färg och struktur av naturala träkulörer och andra RAL-liknande färger. För att garantera full belåtenhet använder vi fanerer tillvarkade av världsledande producenter.

slagport färger

PORTMÅTT I HANDDRIVET ALTERNATIV

  Modulens bredd Modulens höjd Antal moduler som öppnas i en riktning Antal moduler som öppnas i två riktningar Öppningsbredd för portar som öppnas i en riktning Öppningsbredd för portar som öppnas i två riktningar
Min.  800 mm  2500 mm  2  2+1  1700 mm  2550 mm
 Max.  1200 mm  4500 mm  6  6+6  6000 mm  12000 mm

Maximal ingångsbredd 14000 x 6000 [mm]