INDUSTRIGRINDAR TRAFFIC

TRAFFIC HOPVIKBAR GRIND

TRAFFIC-grinden är en perfekt lösning för områden där driftshastigheten och antalet öppnings- och stängningscykler är avgörande, i synnerhet i logistikcentra, bostadsområden, bevakade parkeringsplatser och andra offentliga och industriella användningsområden.

industri slaggrind traffic

TRAFFIC HOPVIKBAR HÖGHASTIGHETSGRIND

Grinden kombinerar fördelarna med en grind med dubbla blad och en barriär som möjliggör permanent åtkomst- eller trafikkontroll.

SÄKER

ce

Grinden är tillgänglig med både Totmann- och Automatik-läge, beroende på vilken driftmetod som krävs. Grinden har testats enligt standarden PN SS-EN 13241-1

KONSOLBALKAR

optymalizacja

Grinden stöttas upp av balkar med hjälp av ett särskilt gångjärns- och länksystem. Det finns inget behov av att montera ett extra spår i marken eller överstycket.

SNABB OCH TILLFÖRLITLIG DRIFT

szybki naped

Har en tillförlitlig och snabb automatisk driftsenhet.

EXTRA STARK STRUKTUR

De utvalda materialen och designlösningarna gör att grinden kan användas vid tung drift.

MODELLER OCH FYLLNINGAR

Den hopvikbara TRAFFIC-grinden finns i versioner med dubbla och enkla blad.

Grindfyllning:

  • stängd låssektion 25 x 25 mm
  • rundrörssektion, fyllning ø 25 mm
  • stängd låssektion 18 x 30 mm
  • Caro stängd låssektion 25 x 25 mm
  • Vega 2D Super 8/6/8 gallerpanelsfyllning
industrigrindar-traffic

TRAFFIC dubbelbladig industrigrindar

industrigrindar-traffic

TRAFFIC enkelbladig industrigrindar

FÄRGER

DUPLEX-systemet

Tack vare DUPLEX-systemets kombination av zinkbeläggning och lackering håller WIŚNIOWSKI-stängslen länge. Oavsett väder kan du alltid vara säker på att WIŚNIOWSKI-stängslen behåller sitt tilltalande utseende.

Grindarna finns i en varmförzinkad och en förzinkad och polyesterlackerad version. Grindarna finns i följande färger som standard:
RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016, RAL 9005/MAT.

Produkten täcks av en 5-årig korrosionsskyddsgaranti.

color

TEKNISKA DATA

Grindblad

Strukturen är tillverkad av svetsade sektioner på 60 x 60 mm. Bladen består av ett hopvikbart system och kopplas samman med noder som sitter på rullningslager. Fästelement och länksystemsskarvar är tillverkade av rostfritt stål. Bladen är försedda med rostfria blyöverdrag. En hake med en rulle är monterad i mitten av grinden, och för grindar på över 4 500 mm är en magnetisk armatur monterad som standard. Grinden finns i dubbel- och enkelbladiga versioner (vänster eller höger).

Grindstolpe

Varje grind levereras med lastbärande stolpar i en sektion på 160 x 160 mm. Grindstolparna är försedda med basplattor förstärkta med ribbor. Basplattorna är förborrade för M20-förankring.

AUTOMATIONSLÖSNINGAR

CAME-drivenhet

TRAFFIC höghastighetsgrindarna kombineras med de automatiska CAME Ferni F1024-drivenheterna. Drivenheterna styrs med CAME-enheten som sitter i en låda med kapslingsklass IP65.
Grindens öppningshastighet är ca 0,6 m/s. Grinden är avsedd för upp till 250 driftscykler per dag.
Vi garanterar effektiv drift i temperaturer från -20 till +55 °C

De automatiska drivenheterna sitter i den övre delen av de lastbärande stolparna. Vridmomentet överförs till bladen genom ett hopvikbart armsystem och ett länksystem.

CAME

CAME-drivenhet

Traffic-grinden finns i två specifikationer, beroende på vilka tillbehör som krävs för säkerhetssystemet

Totmann (nyckelbrytare integrerad med nödstopp, varningslampa, styrenhet, två ställdon) eller Automatik (nyckelbrytare integrerad med nödstopp, varningslampa, fotocellssats, två säkerhetskanter på bladens framsida, två tvåkanalssändare, radio, styrenhet och två ställdon)