GARDIA Light GRIND OCH GÅGRIND

Systemet är avsett för bostadsområden, fastigheter, parker, trädgårdar och mindre industribyggnader.

GARDIA Light GRIND OCH GÅGRIND

De enkel- och dubbelbladiga Gardia Light-grindarna och –gågrindarna utgör ett system med en lätt konstruktion på 40 x 40 mm med panelen VEGA 2D (6/5/6) som fyllning.

Ramen svetsas ihop med hjälp av rutsektioner. Setet innehåller stålstolpar och en tillbehörssats. Gångjärnen gör det möjligt att öppna grindarna och gågrindarna i en 90-gradersvinkel. Universell svängriktning.

grind och gågrind

GRIND- ELLER GÅGRINDFYLLNING

Bladet är fyllt med 2D-gallerpaneler VEGA 2D-gallerpanelen med en trådtjocklek på 6/5/6.
Gallerpanelen är fastsvetsad på strukturen.

slaggrind

GARDIA Light-grind med dubbelblad – grinden är fylld med Vega 2D-gallerpanel

gågrind

GARDIA Light-gågrind är fylld med Vega 2D-gallerpanel

FUNKTIONER

ce

STADIG STRUKTUR

Grindar och gågrindar med lastbärande stolpar med en mycket robust struktur, som är fyllda med Vega 2D-gallerpanel som är fastsvetsad på strukturen.

SYSTEMBASERAD LÖSNING

GARDIA Light-grindar och -gågrindar kan användas med VEGA-gallerpaneler och stolpar. V-balkarna i grind- och grindfyllningen, samt i staketets gallerpaneler, sitter på samma höjd, vilket skapar ett harmoniskt intryck av staketet.

UNIVERSELL MONTERING

Produkternas enkla konstruktion gör att monteringen går snabbt och enkelt.

KORROSIONSBESTÄNDIG

Grindarna och gågrindna är skyddade mot korrosion genom varmförzinkning eller genom både varmförzinkning och beläggning av polyesterfärg.

SKAPA ETT KOMPLEXT INDUSTRISTÄNGSELSYSTEM

WIŚNIOWSKIs stängsel är systemlösningar. Vi erbjuder moderna stålstängsel, sektionsfyllda stängsel och svetsade ståltrådsnätstängsel både för hem och företag. Våra stängsel ger hög kvalitet och hållbarhet i kombination med elegans och stil. WIŚNIOWSKIs komplexa lösningar ger dig sinnesfrid, speciellt om du måste spärra av dina ägor och försäkra dig om att de är både säkra och visuellt tilltalande. WIŚNIOWSKIs stängsel är bra val både för privatpersoner och industrier. Dra nytta av hela erbjudandet, och skapa ditt eget unika stängsel.

grind och gågrind

STAKETSYSTEM med GARDIA Light-grind och -gågrind med dubbelblad
– fylld med Vega 2D-gallerpanel

FÄRGER

DUPLEX-system

Kombinationen av varmförzinkning med pulverlackering i DUPLEX-systemet säkerställer en förlängd livslängd hos WIŚNIOWSKIs inhägnader. Oavsett väderförhållandena så känner vi oss lugna över att WIŚNIOWSKIs kommer att se bra ut.

Grindarna finns tillgängliga antingen varmförzinkade, eller förzinkade med polyesterbeläggning. Grindarna finns, i standardutförande, tillgängliga i följande färger:
RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 8017, RAL 9005/MAT, Varmförzinkad.

color