En säker, kvalitativ och elegant industriport..

Segmentportar MakroPro och MakroPro Alu innebär garanti för den högsta kvaliten och felfri fungerande. Dessa industriportar är skapade för att klara av det tuffa skandinaviska klimatet och opererar felfritt även i hög kyla.

segmentportar industri

30 år av kompetens inom utförande av industriportar

Samtliga av våra industriportar kommer från välkända Wisniowski som har tillverkar portar, staket och stängsel i över 30 år. Som samarbetspartner kan vi stolt säga att de industriportar vi säljer är av högsta kvalitet för de mest krävande företagen och industrierna. Våra produkter är CE märkta. Deras kvalitet bekräftas av tekniska godkännanden och certifikat enligt Europastandard.

Snabb montering av din industriport

Vår kunniga personal monterar och upprätthåller normal funktion på samtliga av våra produkter. I mån om tid utförs arbetet så fort dina industriportar har levererats. Våra tekniker monterar samt programmerar dina industriportar för omedelbar funktionalitet.

Vill du ha service av en befintlig industriport, vänligen kontakta säljare och boka tid.

INDUSTRIPORTAR – RULLPORTAR

Moderna portar framtagna med tanke på krävande användare.

Aluminiumdörrar kan anpassas till varje rullport med samma mönster färg och ifyllnad. De finns tillgängliga med samma inglasningstyp som portar.

Tillägg

För att släppa extra ljus in i mörkt utrymme är det värd att tänka på en port med glasade profiler. Lösningen kommer at spara elenergi. Med glasade profiler kan område utanför porten kontrolleras utan att öppna den. Möjlighet att installera inglasningar snyggar upp portens utseende.
Luftcirkulation garanterar rätt luftfuktigheten inomhus. Ventilerade profiler som monteras på samma sätt som glasade. Det är naturlig ventilation som möjliggör luftutbyte inomhus.

rullportar industriportar

INDUSTRIPORTAR – UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR

Kan stänga av öppningar med stor bredd, deras enkla konstruktion gör att de utgör en heltäckande lösning som fungerar i de mest svåra förhållanden.

skjutportar industriportar

UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR SlidePro

Är det enkel lösning i hallar mer begränsat utrymme. De används för utrymmen med mycket breda öppningar.

skjutportar slidepro industriportar

INDUSTRIPORTAR – VIKPORTAR

Vikportar passar bäst på bilsalonger, flygplatser, utställningar och moderna byggnader där stil och elegans blandas med pålitlighet och funktion.

vikportar industriportar