Industrisegmenter

Industrisegmenter i OP-serien är ytterligare en uppsättning systemlösningar för industriella stängsel från WIŚNIOWSKI. De möjliggör snabb och enkel inhägnad av ett område och utgör en komplett lösning med systemet för bärande stolpar.

industrisegmenter system_pi95

Industrisegmenter

Industrisegmenter kombinerar stabilitet och tålighet. Dessa enkla formsegment bildar ett kompakt och funktionellt system tillsammans med en rad olika industrigrindar och -gågrindar. De ger det inhägnade området ett modernt och elegant utseende. De finns i ett antal standardmått eller tillverkas och skräddarsys på beställning inom de angivna måtten. Finns i alla RAL-färger.

Garantin för korrosionsskydd gäller i upp till 5 år för grindar som är behandlade med pulverlackeringssystemet DUPLEX.

Enkel form, robust konstruktion. Den klassiska utformningen av segmenten med stålsektioner ger både exceptionella tekniska egenskaper och ett fantastiskt utseende i industriområden och områden för specifika ändamål.

Anpassade efter dina behov. De finns i kostnadseffektiva standardmått eller skräddarsys inom angivna mått.

Enkel installation. Installationen sker på bärande stolpar av stål eller betong med specialutformade systemtillbehör från WIŚNIOWSKI.

industrisegmenter detaljer

Industrisegmenter – OPO 201

OPO 201 är en industriell lösning som är tillverkad av insvetsade 20 x 20 [mm]-lådsektioner i tvärstycken på 40 x 30 [mm].

Maximal höjd på segment: 2 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

Industrisegmenter – OPO 251

OPO 251-segmenten är en industriell lösning som är tillverkad av påsvetsade 25 x 25 [mm]-lådsektioner på 40 x 27 [mm]-tvärstycken.

Maximal höjd på segment: 2 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

industrisegmenter detaljer 2
industrisegmenter detaljer 3

Industrisegmenter – OPZ 252

OPZ 252-segmenten är en industriell lösning som är tillverkad av 25 x 25 [mm]- lådsektioner som är svetsade på insidan av en lådsektionsram på 40 x 40 [mm].

Maximal höjd på segment: 2,4 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

Industrisegmenter – OPZH 253

OPZH 253-segmenten är en industriell lösning som är tillverkad av påsvetsade 25 x 25 [mm]-lådsektioner på 40 x 27 [mm]-tvärstycken.

Maximal höjd på segment: 2,4 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

industrisegmenter detaljer 4
industrisegmenter detaljer 5

Industrisegmenter – OPR 25

OPR 25-segmenten

Maximal höjd på segment: 2,4 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

Industrisegmenter – OPC 25

OPC 25-segmenten

Maximal höjd på segment: 2,4 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

industrisegmenter detaljer 6
industrisegmenter detaljer 7

Industrisegmenter – OP 318

OP 318-segmenten är en industriell lösning som är tillverkad av påsvetsade 18 x 30 [mm]-lådsektioner på 40 x 27 [mm]-tvärstycken.

Maximal höjd på segment: 2,4 [m].
Kan monteras på stål- eller tegelstolpar.

Industrisegmenter – ROSTSKYDD

rostskyddsgaranti

SOM HÅLLER I FLERA ÅR

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

eko

EFFEKTIVT SKYDD

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

duplex

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE

WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor

FÄRGER

FÄRGURVAL

color

Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish.

För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med pulverlack i fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.ralownik wisniowski

Är du ute efter någon annan typ av port för industri? Vänligen kika på vårt utbud här.

Våra övriga webbplatser: barrvaxtspecialisten.se & industristangsel.nu