slaggrind

STANDARDTILLBEHÖR

Skyddsstopp

Skyddsstopp som skyddar mot tillfälligt, oavsiktig stängning av öppna bledet i manuell grind orsakad av tex. stark vindby – monteras bakom grinden, det håller grinden i öppet läge.

Regel

Regel i manuell grind utgör säker spärr för bladet och monteras till fundamentet.

Infällt lås

Infällt lås – ett traditionellt sätt att låsa grinden, monteras i bladets ram.

Justerbart gångjärn

Justerbart gångjärn monteras direkt på grindstolpen – garanterad exakt instäälning av grinden i förhållande till stolpen.

Justerbart

Grindar med bred upp till 6 meter i infartsöppningen, grindrörelse upp till 90 grader.

Justerbart

Grindar med bred upp till 6 meter i infartsöppningen, grindrörelse upp till 90 grader.

EN MÄNGD VALFRIA TILLBEHÖR

Elregel

Elregel utgör säkerhetsanordning i grinden med blad större än 3m.

Fotoceller

Fotoceller monterade på grindstolpar – om i grindöppningen dyker upp ett hinder då bryts stråle av infrarött ljus och grinden stannar automatiskt och backar.

Vasa spetsar

Vasa spetsar i form av stålkam kan monteras på grindbladets överkant.

Lås i manuell grind

Lås i manuell grind utgör säker och stabil låsning för manuell grind, finns i aluminiumförkapsling.

Ytmonterat lås

Ytmonterat lås – mekanism inkapslad i aluminiumlåda, med patentinsats, finns även med elkrok.

Lås med elkrok

Lås med elkrok – ingår i system för tillträdeskontroll – det är för att öppna grinden med fjärrkontroll.

Gångjärn på monteringsplatta

Gångjärn på monteringsplatta gör det möjligt att installera grinden på stålstope eller murad stolpe.

Gångjärn på U-stången

Gångjärn på U-stången som sitter på stolpen – gör det möjligt att montera grinden på stolpar av stål eller betong.

För beställning

För beställning – slaggrindar med bladrörelse upp till 180 grader.

EXEMPEL PÅ IFYLLNADER

slaggrind

Slaggrind med två blad med ifyllnad av sluten profil 25 x 25 mm, fastsvetsad till konstruktionen och Grind med fyllnad av sluten profil 25 x 25 mm, fastsvetsad till konstruktionen

slaggrind-vega_b

 

Slaggrind med tvåblad med ifyllnad av gallerpanel VEGA B fastskruvad till konstruktionen samt Grind med ifyllnad av gallerpanel VEGA B fastskruvad till konstruktionen

slaggrind-vega_2d_super

Slaggrind med tvåblad med ifyllnad av gallerpanel VEGA 2D Super fastskruvad till konstruktionen samt Grind med ifyllnad av gallerpanel VEGA 2D Super fastskruvad till konstruktionen

ROSTSKYDD

rostskyddsgaranti

SOM HÅLLER I FLERA ÅR

Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år.

eko

EFFEKTIVT SKYDD

Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

duplex

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE

WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

FÄRGER

FÄRGURVAL

color

Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish.

För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med pulverlack i fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.ralownik wisniowski