UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR SlidePro

En enkel lösning för hallar med begränsat utrymme. SliderPro skjutport används oftast för utrymmen med mycket breda öppningar.

UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR 

SlidePro

En enkel lösning i hallar med begränsat utrymme. SliderPro skjutport används oftast för utrymmen med mycket breda öppningar.

BEPRÖVAD TEKNOLOGI, ENKEL MONTERING

SlidePro är en ny innovativ produkt och en kombination av en klassisk konstruktion med upphängda skjutportar med modernt portblad tillverkade av sandwichpaneler som också används i sektionsportar. Den här konstruktionen ger SlidePro ett unikt utseende med perfekta hållfasthetsparametrar.

SlidePro-porten är smidig att använda och installera. Porten kan fästas i taket eller överstycket så att portens passar alla tillämpningar. På samma sätt som övriga upphängda skjutportar kan SlidePro tillverkas som en dörr med enkelt eller dubbelt portblad.

Upphängda skjutportar SlidePro

ENKEL EKONOMISK LÖSNING

Huvudfördelen med SlidePro-porten är dess snygga utseende som återspeglar de senaste trenderna inom industribyggnation. Portbladen tillverkas i V-ribbade paneler som kan lackeras i RAL-färger. De finslipade detaljerna bidrar till portens harmoniska utseende som perfekt stämmer överens med moderna utrymmen.

Vi har kombinerat portblad tillverkade av skumplastisolerade paneler med ett system av kanttätningar och uppnått optimala värmeisoleringsegenskaper hos porten med ett värde på hela U=2,07 [W/m2xK], bekräftat av Building Research Institute.

Upphängda skjutportar SlidePro

PORTMÖNSTER

UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR SlidePro MED V-ÖVERPRESSNING, VERTIKAL IFYLLNAD

UPPHÄNGDA SKJUTPORTAR SlidePro MED V-ÖVERPRESSNING, VERTIKAL IFYLLNAD

INFORMATION

FÄRGER

color

Utifrån enskilda kunders behov och ideer som önskar sig hållbart, estetiskt och udda utseende erbjuder vi bred färgpalett. Vi erbjuder möjlihget att anpassa dörrfäre till fasaden, fönster eller husets övrig ytfinisch.

För kunder som letar efter portar i udda f’ärger har vi erbjudande med pulverlackning med fler än 200 färger ur RAL-färgpalett.

Modern fanerteknik gör det möjligt att vi kan få ytor med färg och struktur av naturala träkulörer och andra RAL-liknande färger. För att garantera full belåtenhet använder vi fanerer tillvarkade av världsledande producenter.

slagport färger