GARDIA SLAGGRIND

Är ett lösningssystem skapat både för privatpersoner och företag

slaggrind med gågrind

GARDIA GRINDAR

GARDIA grindar är ett lösningssystem skapat både för privatpersoner och företag. Varje grind levereras med huvudstolpar och en uppsättning lås och gångjärn från LOCINOX. De är skyddade mot rost med varmförzinkning eller ett Duplex-system: varmförzinkning + polyesterbeläggning.

GARDIA grindar är ett bra val till privata-, allmänna- och industriområden. Grindarna kan sättas upp för att omgärda verksamheter, trädgårdar, parker, skolor, daghem, affärer och så vidare.

GRINDENS INSIDA

Grindbladen är fyllda med Vega 2D gallerpaneler med tråddiameter 6/5/6 eller Vega 2D Super, 8/6/8.
Gallerpanelerna är fastsvetsade i ramen.

slaggrind med gågrind

Gardia dubbelbladig grind Grindens insida: Svetsade Vega 2D gallerpanel

gågrind

Gardia Grindens insida: Svetsad Vega 2D gallerpanel

Egenskaper

HÅLLBAR KONSTRUKTION

Grindar med huvudstolpar, Vega 2D eller Vega 2D Super-galler fastsvetsat i ramen representerar solida och hållbara konstruktioner.

locinox

LOCINOX 180° GÅNGJÄRN

LOCINOX pålitliga gångjärn medger 180° öppningsvinkel. Gångjärnen tillåter stor justerbarhet.

vändbarhet

VÄNDBARHET

Med sin omvändbara konstruktion så kan grindarna öppnas i varje tänkbar riktning. För att få den önskade öppningsriktningen så räcker det att montera stolparna, och, om så krävs, vända på den symmetriska låsanordningen.

SKYDDAD MOT ROST

Grindarna är varmförzinkade eller varmförzinkade samt försedda med en polyesterbeläggning för att skydda mot rost

SKAPA ETT KOMPLEXT INDUSTRISTÄNGSELSYSTEM

WIŚNIOWSKIs stängsel är systemlösningar. Vi erbjuder moderna stålstängsel, sektionsfyllda stängsel och svetsade ståltrådsnätstängsel både för hem och företag. Våra stängsel ger hög kvalitet och hållbarhet i kombination med elegans och stil. WIŚNIOWSKIs komplexa lösningar ger dig sinnesfrid, speciellt om du måste spärra av dina ägor och försäkra dig om att de är både säkra och visuellt tilltalande. WIŚNIOWSKIs stängsel är bra val både för privatpersoner och industrier. Dra nytta av hela erbjudandet, och skapa ditt eget unika stängsel.

Systemstängsel med GARDIA dubbelbladig grind fylld med svetsad VEGA 2D gallerpane

Systemstängsel med GARDIA dubbelbladig grind fylld med svetsad VEGA 2D gallerpane

Systemstängsel med GARDIA dubbelbladig grind fylld med svetsad VEGA 2D Super gallerpanel

Systemstängsel med GARDIA dubbelbladig grind fylld med svetsad VEGA 2D Super gallerpanel

FÄRGER

DUPLEX®-system

Kombinationen av varmförzinkning med pulverlackering i DUPLEX®-systemet säkerställer en förlängd livslängd hos WIŚNIOWSKIs inhägnader. Oavsett väderförhållandena så känner vi oss lugna över att WIŚNIOWSKIs kommer att se bra ut.

Grindarna finns tillgängliga antingen varmförzinkade, eller förzinkade med polyesterbeläggning. Grindarna finns, i standardutförande, tillgängliga i följande färger:
RAL 6005 MAT, RAL 7016 MAT.

color

TEKNISKA EGENSKAPER

Grindblad

Designen av ramen till en grind beror på dess dimensioner och kan vara uppbyggd av antingen 60×40 eller 80×40 mm stora balkar. Bladet är försett med ett reversibelt lås och, om det rör sig om en dubbelbladig grind, ett LOCINOX grindstopp. LOCINOX gångjärnsfästen är fastsvetsade på bladens sidor.

Stolpar till grindar

slup bramy i furtki gardia wisniowskiStolparna till grindarna utgör en viktig del av produkterna. Stolparna har konstruerats för att uppfylla hela konstruktionens krav på hållfasthet. Stolparna toppas med en hattliknande pyramid. För att tillverka stolparna har följande balkar valts: 80×80, 100×100, 120×120 och 160×160 mm.

GRINDSTOLPARNAS DIMENSIONER
 A Grindbredd  So [mm] Portbredd So [mm]
 Stolpe gjord av 80×80 mm balk  2000 – 2500  1000 – 1250
 Stolpe gjord av 100×100 mm balk  3000 – 4000  1500 – 2000
 Stolpe gjord av 120×120 mm balk  4500 – 5500  –
 Stolpe gjord av 160×160 mm balk  6000 – 8000  –