GARAGEPORTAR

SEGMENTPORTAR PRIME

Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design. Det är vad PRIME-porten är.

segmentportar

SEGMENTPORTAR UniTherm

UniTherm-porten uppfyller stränga krav när det gäller vindbeständighet och vattentäthet, liksom när det gäller luftgenomsläpplighet. Dessa faktorer påverkar portens livslängd positivt, och gör att den kommer att se bra ut under många år.

unitherm garageport

SEGMENTPORTAR UniPro

Segmentportar UniPro är det mest konfortabel lösning för garage. Det är en varm port särskilt avsedd för uppvärmda garage.

garageport unipro

RULLPORTAR

Alla rullportar är urtrustade med drivenhet som standard. Portens rullridå rullas upp på en axel som finns osynlig i en låda, det spar utrymme under taket.

garageportar, rullportar

SLAGPORTAR

Modern syn på traditionella lösningar. Slagportar utgör det mest ekonomiska portstängningar. Användning av enkla och beprövade lösningar garanterar låg pris och felfritt arbete.

slagportar

VIPPORTAR

Vipportar hör till de mest populära portarna på marknaden. Deras enkla konstruktion och enkla och beprövade mekaniska lösningar garanterar portens felfria fungerande.

vipportar