Smidesstaket och Smidesgrindar

Moderna lösningar med automatik men klassiskt utseende för Smidesstaket och Smidesgrindar

De flesta har i sitt minne att ett smidesstaket och en smidesgrind är klassiskt svart med utförande av högsta precision för en solid och grandiös “look”. Faktum är att det är den bilden vi får när någon pratar smidesstaket eller smidesgrind med oss, men tack vare framsteg inom branschen så kan man ta fram moderna och i princip helt specialanpassade grindar och staket som passar med husets estetik. Lika hållbart som förr med ett modernt utseende som smälter in i ett modernt samhälle.

Våra smidesstaket och smidesgrindar håller branschens högsta standard tack vare att producenten är väletablerade företaget Wisniowski från Polen. Med över 70 modeller och över 100 utföranden kan du garanterat hitta det du letar efter. Vi hjälper självfallet till med valet genom att ge råd och tips, samt berättar vad du ska tänka på vid val av smidesstaket eller smidesgrind.

Begränsa utrymmen med klass, stil och en gemensam nämnare: slitstarkt 

smidesstaket smidesgrind
smidesgrind och smidesstaket på mur

Vi kan montera smidesstaket på mur samt grindar i de flesta material. Våra tekniker gör alltid en undersökning utav materialet innan samt utför alla nödvändiga mätningar.

Smidesgrind är en lösning som går att implementera med manuell öppning såväl som full automatik med motorer från exempelvis berömda BFT. Slipp krångel, koppla x-antal dosor som bara du och din familj kan styra eller varför inte öppna och stänga smidesgrinden med telefonen? Yes sir, det går också att programmera in i våra smidesgrindar.

Vi kan naturligtvis montera grinden i befintliga stolpar eller i speciellt producerade stolpar till grinden, låt oss mäta och diskutera design med dig så löser vi resten så att du kan göra det du är bra på! Smidesstaket på mur är en av våra favoriter att montera.

Du vet själv att med tiden kan saker och ting behöva lite olja, därför har vi duktiga tekniker som åker ut och fixar om någonting skulle strula med din smidesgrind eller smidesstaket, hjälpen är bara ett telefonsamtal ifrån.

Ta en titt på våra smidesgrindar och staket, en offert hos oss är alltid kostnadsfri och du kan bolla idéer med oss innan du bestämmer dig för en specifik grind eller staket.

Piffa upp din trädgård med ett smidesstaket!

Letar du efter sätt att piffa upp din trädgård? Du behöver inte leta längre än till Smidesstaket! Detta eleganta och stilfulla stängselalternativ är perfekt för att lägga till en touch av sofistikering till ditt utomhusutrymme. Med sin klassiska design och högkvalitativa material är Smidesstaket det perfekta valet för alla trädgårdar eller bakgårdar. Läs vidare för att lära dig mer om hur Smidesstaket kan förvandla din uteplats.

Lägg till en touch av elegans till ditt utomhusutrymme med Smidesstaket!

Om du letar efter ett sätt att ge din trädgård lite personlighet är Smidesstaket det perfekta valet. Med dess unika design och breda utbud av färger och finish kan du skapa en skräddarsydd look som perfekt kompletterar din stil. Oavsett om du letar efter något klassiskt och elegant eller modernt och trendigt, vi har ett Smidesstaket-alternativ för alla smaker.

Förutom sitt estetiska tilltal är Smidesstaket otroligt hållbart och underhållsfritt. Våra staket är gjorda av högkvalitativa material och tål även de tuffaste väderförhållanden som vi har i Sverige, vilket gör den till ett praktiskt val för alla trädgårdar eller utomhusutrymmen. Med sin design med lågt underhåll kan du njuta av Smidesstakets skönhet i många år framöver. Vi garanterar!

smidesstaket som håller med garanti
smide bygga grind

Exempelmodeller i smidesutförande

Stil för staket systemlösning (VARIO)
Stil för staket systemlösning (LUX)
basic