Stensättning – mark & anläggning

 

Just nu kan ni beställa stenläggnings tjänster i samband med inhägnandet av din tomt.

Förutom tjänsterna som erbjuds av GRINDSPECIALISTEN är kunder alltmer intresserade av en mer omfattande tjänst utförd i deras hem, på deras tomt, i deras trädgård.

Frågorna handlar främst om möjligheten att lägga marksten, bygga en mur, trappor eller andra tjänster i samband med mark och anläggning.

Med tanke på den ökande mängden sådana förfrågningar och önskan om att tillhandahålla en omfattande tjänst av pålitliga och professionella utförare, möter GRINDSPECIALISTEN era förväntningar och inleder ett samarbete med företaget PERFEKT STENSÄTTNING!

Företaget har varit verksamt på den svenska marknaden sedan 2018 och har under denna tid betjänat många nöjda kunder (vilket bland annat kan ses genom recensioner på Google).

PERFEKT STENSÄTTNING är en heltäckande utförare av markarbeten med specialisering inom stenarbeten. De bygger murar, trappor, terrasser i sten. De utför omfattande projekt för att utforma områden runt huset tillsammans med årliga trädgårdsinstallationer.

Hela utbudet kan ses på ” www.stensattning.se. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster för att utforma tomten, från att stänga in hela utrymmet med stängsel och grindar, dekorera trädgården med olika typer av växter till att lägga marksten, bygga en ny terrass eller plats vid poolen.

Från och med nu kan vi göra ännu mer för att skapa skönhet i din trädgård!

Vi välkomnar kontakt.

Perfekt Stensättning AB