Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Vi har tillverkat med passion i 25 ar. Firmans namn “Wiśniowski” kommer fran namnet pa dess grundare och ägare – Andrzej Wiśniowski. Hans dröm om funktionella, fjärrstyrda grindar gav upphov till den här historien. I dag, pa en yta som är mer än 80 000 m2 producerar vi hundratusentals produkter årligen. Tack våre vår avancerade teknik, beprövade material och våra egna innovativa tekniska idéer ger vi våra Kunder säkerheten av ett bra val. Vi har ett Certifierad Integrerat Ledningssystem baserat på kvalitetsstandarden ISO 9001:2008 och standarden för hälsa och säkerhet OHSAS 18001:2007.

Detta garanterar en ständig förbättring av alla processer och produkter. Vår erfarenhet utgör också en garanti för stabilitet och ansvar för produkten under hela dess livscykel. Det är också ett löfte av högsta kvalitet och användningssäkerhet.

Stängsel och staket fran Wisniowski höjer standarden på din fastighet. Lösningen innebär inte bara att du kommer öka säkerheten kring din bostad, du kommer också att fa funktion och ett estetiskt värde. Utifran vara kunders önskemal och krav har vi skapat ett dussintals av mönster som passar lika bra in i den traditionella som den moderna byggnaden. En bekväm lösning portar och grindar ger åtkomstkontroll till din egendom. Öppna upp till det prestigefyllda, funktionella och hållbara stängselsystemet fran WIŚNIOWSKI.

Stängsel WIŚNIOWSKI passar till varje fastighet. Det är en systemlösning för grindar, gågrindar och pelare, och många andra bekvämligheter som kan kombineras och perfekt anpassas till varje typ av tomt. Perfekt matchade komponenter garanterar snabb och enkel installation, och framför allt en konsekvent linje för hela projektet. Stängsel WIŚNIOWSKI ger inte bara funktionalitet och säkerhet. Tack vare sin rikedom av tillgänglig design och finish gör det att varje fastighet får sin unika karaktär.